Schoolschrijver

Donderdag 22 februari 2018

Komt u ook? Op vrijdag 23 februari van 8:30  9:30 uur in de personeelskamer van de Louis Bouwmeesterschool    Een betere toekomst begint met taal Anna van Praag onze Schoolschrijfster is er om de leerlingen taalsterk te maken en daarmee voor te bereiden op de toekomst. Zij deelt haar liefde voor verhalen schrijven en de magie van taal graag met u. Ze maakt van taallessen een spannend avontuur. Kinderen verbeteren niet alleen hun taalvaardigheid. Ze gaan ook vooruit in zelfreflectie, creativiteit en probleemoplossend vermogen. Ze vergroten hun kansen om later volwaardig te kunnen meedoen in de maatschappij. Anna van Praag komt op vrijdag 23 februari van 8:30  9:30 uur naar school om samen met de ouders te praten over hoe je lezen leuk en boeiend kunt maken voor kinderen. Hoe breng je plezier in lezen over op de kinderen en hoe pak je dit aan?

Tijdelijke Locatie: Lobo Braakensiekstraat 4

1065 HN Amsterdam